Tarieven

Volwassenen

€57,50 per sessie

Het kosteloos afzeggen van een sessie is mogelijk tot 24 uur voor het tijdstip van de afspraak. Daarna ben je de kosten van de sessie verschuldigd.

Kinderen t/m 12 jaar

€40,- per sessie

Het kosteloos afzeggen van een sessie is mogelijk tot 24 uur voor het tijdstip van de afspraak. Daarna ben je de kosten van de sessie verschuldigd.

Vergoeding door zorgverzekeraar

BSR Vrijer Leven is aangesloten bij branchevereniging VIV Nederland en beroepsvereniging BSRAN. Hierdoor vergoeden de meeste zorgverzekeraars de sessies geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijzen. In 2022 zijn dit:

Aevitae*, AON, Avero Achmea, Besured, De Friesland, Interpolis, IZA, IZZ, Menzis, National Academic, ONVZ, OZF, PMA Zorg, PNO Zorg, ProLife, Promovendum, UMC, United Consumers, Unive, VvAA, VGZ, Zekur, ZieZo, Zilveren Kruis.

NB Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Check voor zekerheid over vergoeding uw verzekeringsvoorwaarden.

* vergoedt niet indien verzekering afgesloten via ASR.
**vergoedt uitsluitend als je in 2020 al een aanvullend pakket voor alternatieve geneeswijzen had

Ontdek een Vrijer Leven

BSR Vrijer Leven

Van Bemmelstraat 4e
3818 PD  Amersfoort

Tel. 06 24901041
info@bsr-vrijerleven.nl

Disclaimer

De informatie op de website is geen vervanging voor een medische behandeling en niet bedoeld om een diagnose te stellen.
Raadpleeg in geval van gezondheidsproblemen altijd eerst een arts alvorens informatie van deze website te gebruiken.
Op deze website is copyright van toepassing. Dat betekent dat het niet is toegestaan (delen van) teksten van deze website te kopiëren en elders (op het internet) te plaatsen of te publiceren.

Wortels lichtgroen voor witte achtergrond SCHERM_RGB

© 2021